INGRAVITT – Barcelona

b19

FILOSOFIA DEL CENTRE

11 ANYS AL TEU SERVEI

11 anys al teu servei

Ingravitt és una centre holístic d’arts i disciplines corporals, un espai on oferim diverses eines per treballar la consciència i obertura corporal, l’escolta, el sentir, la creativitat, l’expressió, el saber fluir,  el deixar anar, el compartir, el connectar amb un mateix i el crear hàbits saludables.

Un lloc on adonar-nos de la importància que té el nostre cos, on aprendre a capacitar-lo, cuidar-lo, i fenr-nos conscients dels nostres límits per poder-los superar sempre amb respecte i amor cap a nosaltres.

Nosaltres entenem la tècnica com les lletres de l’abecedari, necessàries d’aprendre per a poder construir paraules i desprès poder elaborar frases on expressem el que sentim. La tècnica és indispensable per poder anar més enllà i transmetre emocions, sentiments, idees… per això contem amb un gran equip de professionals especialitzats en cada una de les disciplines.

.

L’escola no només és un espai d’aprenentatge sinó també un espai de creació artística, diàleg, recerca i experimentació. D’aquí han nescut les companyies de dansa Yilan Kadin (2007), Ombú (2011) i Apsarah (2014). Anualment fem diverses mostres de les nostres creacions artístiques.

Sempre treballem des de la base de que cos i ment formen una unitat i que evidentment podem observar el reflex de la nostra ment en el cos (llenguatge no verbal, memòria cel·lular…) i viceversa. Tota la nostra història està escrita a la nostra pell, ossos, músculs, glàndules, òrgans, cèl·lules, àtoms… Som el producte no nomès del que menjem i respirem sinó també dels pensaments que hem alimentat. Oferim tècniques per poder alliberar bloquejos físics, mentals i emocionals que impedeixen la pròpia autenticitat, el poder connectar amb la inteligèngia i el llenguatge del cor, tècniques per deixar anar estrés, reestablint l’ordre intern per a tenir una vida més plena i saludable amb un mateix i amb el món que ens envolta.

.

Dins l’escola potenciem un ambient d’harmonia i companyarísme. El creixement individual es recolza en el grup amb qui es comparteix i s’enriqueix.

Ingravitt pot ser el teu moment per agafar aire, respirar i dedicar-te’l a tu mateix/a, per cuidar-te, per prendre consciència i crear nous habits més saludables, per desenvolupar el saber estar i poder-lo aplicar a la quotidianitat millorant la qualitat de vida, ajudant sempre a madurar l’expresió de l’amor.

Fuente: http://www.ingravitt.com

  • 680641300
  • 680641300
  • info@ingravitt.com
  • Crta. de Cànoves 23 – Corró d’Avall – 08520 Les Franqueses del Vallès
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s