YOGAOMNIUM – Barcelona

Yoga Exercise
Yoga Exercise

A cada sessió treballem el cos mitjançant la postura (āsana), que ens ajuda a guanyar consciència corporal i ha desbloquejar el cos, a la vegada que desenvolupem i millorem la respiració (prāṇāyāma), que actua sobre el flux d’energia del nostre interior. Aprendrem a governar i calmar els cinc sentits (pratyāhāra), preparant la ment per a una major concentració (dhāraṇā) millorant la capacitat per practicar la meditació (dhyāna). Tot això, amb temps i perseverança, duu a una gran tranquil·litat i a l’equilibri interior (samādhi).

La classe comença amb exercicis anomenats pavana-muktāsanes, que estimulen les articulacions principals alliberant-les de toxines.

Se segueix amb pràctiques de neteja de les vies respiratòries, que eliminen la pol·lució acumulada i milloren l’oxigenació i el nivell d’energia de l’organisme.

Amb les salutacions al sol s’escalfa i es prepara el cos per a la segona part de la classe. La finalitat d’aquests exercicis encadenats és estimular tot el cos i flexibilitzar principalment l’eix vertebral.

Segueixen diverses postures en plànols distints: dempeus, en equilibri, al terra i en inversió. Està científicament demostrat que els āsanes no només beneficien les parts del cos implicades, sinó que a més estimulen l’organisme a nivell més profund. A poc a poc, amb la pràctica, tant el cos com la ment van guanyant flexibilitat, equilibri i força i es millora la coordinació, la concentració i la confiança en un mateix.

La classe conclou amb una relaxació conscient, que permet assimilar el treball que tot just s’acaba de fer i, alhora, aporta calma i benestar.

Fuente: http://www.yogaomnium.com

Carrer de Pons i Gallarza 48
08030 Barcelona

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s