Sala Trígon Ioga Barcelona

b19

Massatge Ayurveda

Ayurveda (la Ciència de la vida en sànscrit) és una pràctica també mil.lenària que proposa diferents formes de sanació entre les quals té un paper molt destacat el Massatge Ayurvèdic amb olis (Abhyangam). Aquest massatge és un dels més complets que existeixen, ja que a més de mobilitzar músculs, oxigenar-los i activar la circulació, es toquen uns punts “subtils” on es creuen línies estructurals i energètiques, sent per això diferent a totes les altres teràpies de massatge conegudes . Abasta una increïble quantitat de tècniques, d’elements, de formes i tractaments complementaris. Abhyangam és una de les tècniques bàsiques i imprescindible del sistema de medicina índia Ayurveda.

S’utilitzen diferents tipus d’olis que l’acompanyen i depenent de la tipologia de la persona que ho vagi a rebre s’utilitza un o altre, a causa d’això, el toc pot ser suau i sedant, lent i pesat o vigorós i activador.

El massatge es porta a terme a tot el cos, tenint cada zona diferents efectes que es combinen formant una tractament complet que inclou la relaxació del sistema nerviós, la desintoxicació, la millora del funcionament articular i l’alliberament emocional. També pot practicar-se sobre regions específiques com a cap, espatlles i coll, peus o directament en els punts subtils repartits per tot el cos (Massatge de marmas) per aconseguir uns resultats concrets.

Si s’adopta com practica rutinària, pot ajudar a rejovenir el cos. La regularitat és la clau per obtenir els complets beneficis del massatge que es donen en diversos nivells i tant a nivell físic, com emocional i mental.

Fuente: http://www.salatrigon.cat

salatrigon@gmail.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s